Vores historie

Speedware's historie

Speedware blev grundlagt i 2006 af Torben Dueholm Rasmussen og Karsten Grau Rasmussen, med det formål at udvikle en webbaseret administrationsløsning til Musik- og Kulturskoler.

Torbens baggrund som leder af Sundeved Musikskole og som underviser i Sønderborg Musikskole havde gjort det klart for ham, at der var et uudnyttet potentiale for at lette og modernisere administrationen i musik- og kulturskoler. Torben solgte idéen til Karsten, der kunne sætte handling bag idéerne, og herved blev produktet, Speedadmin, født.

Sønderborg Musikskole var en uvurderlig samarbejdspartner og en aktiv medudvikler af den allerførste udgave af systemet. Speedadmin blev lanceret i 2007 med den første officielle udgave, og siden da er det gået stærkt.

I 2011 kunne vi lancere Speedadmin på det Norske marked efter henvendelser fra flere interesserede kunder, der havde hørt om systemet fra Danmark. I denne fase var Stavanger Kulturskole en fantastisk sparringspartner til at teste og hjælpe med at tilpasse systemet til norske forhold og krav. I dag har vi over 200 norske kunder, og vi står aldeles stærkt i Norge efter, at nogle af de største skoler har valgt at skifte til Speedadmin.

Siden er kunder på Færøerne kommet til. I 2016 fik vi hul igennem til det svenske marked, vi skrev kontrakt med den første kunde i England, og vi fik de første henvendelser fra tyske kunder. Se Speedwares opdaterede referenceliste her.

I 2014 blev der indgået et samarbejde med Keld Schmidt, som stod for musikskoleprogrammet, Damus, om at gå sammen om at sikre de danske Musik- og Kulturskoler ét fremtidigt system til administration og drift. Keld har været medarbejder i Speedware indtil 2017.

----

Speedware har i dag 11 medarbejdere i en support- og en udviklingsafdeling. Alle vore medarbejdere har enten et unikt branchekendskab, er en af de skarpeste udviklere på årgangen eller skiller sig ud på anden vis. Da vi fortsat vækster, er vi altid på udkig efter flere dygtigere medarbejdere.


I 2016 modtog vi Børsens gazellepris og blev regionsvinder af den digitale gazellepris. Det var samtidig året, hvor vi kunne fejre 10 års jubilæum.

Efterspørgslen efter Speedadmin er større end nogensinde før, og kun fremtiden kan vise, hvad det kan føre til. Vi holder dog fast i den oprindelige tilgang - nemlig at udviklingen sker i tæt samarbejde med vores kunder, og at den foregår i et sundt og sjovt arbejdsmiljø.