Team

Torben D. Rasmussen - Co-founder og Salg/Support

Torben har over 20 års erfaring indenfor musikskoler som underviser i slagtøj, samt som leder af Sundeved Musikskole fra 2000 - 2007.

Fra 1997 - 2000 ansat som systemteknikker i et større Computerfirma i Sønderborg.

Karsten G. Rasmussen - Co-founder og Software Udvikler

Karsten er udvikler, med mange års erfaring fra "den virkelige verden", både som systemkonsulent, og som udvikler af journaliseringsprogram til tidligere Bov Kommune samt Autoindustrien.

Karsten udvikler primært i Microsofts .NET platform.

Thomas R. Thomsen - Salgschef

Thomas har 15 års musikskoleerfaring som slagtøjsunderviser og orkester- / ensembleleder samt som ansvarlig for div. administrative kontorfunktioner. 

Thomas er kundeansvarlig og varetager også kursusvirksomhed.

 

Dan Sandhøj Fromm - Support og Projektleder

Dan er uddannet lærer og har 15 års undervisningserfaring fra musikskoler og trommekorps.

Dan står for kursusvirksomhed, support og projektledelse.

Daniel Philipsen - Salg og support

Daniel, har mange års erfaring med personlig og teknisk kundesupport og har det primære fokus at hjælpe brugerne trygt videre, og besvare de spørgsmål de måtte have i deres daglige arbejde.

Eva S. Jensen - Bogholderi og support

Eva, har mange års erfaring med personlig kundesupport og har det primære fokus at hjælpe brugerne trygt videre, og besvare de spørgsmål de måtte have i deres daglige arbejde.

Herudover står Eva også for bogholderiet.

Malin Lindström - Support

Malin har svenske rødder i Sundsvall og har været bosat i Danmark siden 1990.
Via sin svenske baggrund vil Malin være med til at styrke supporten i forhold til vores svenske kunder, men er i det hele taget en del af det daglige supportteam.

Hans Peter Kjær - Software udvikler

Hans Peter er uddannet multimediedesigner og cand.scient i medialogi. Hans Peter har stor erfaring med webudvikling fra arbejdet som udvikler for DR og som underviser i multimediedesign.

Hans Peters fokus er på udvikling af Speedadmin til nye markedskrav.

Jesper H. Munk - Software udvikler

Jesper har en diplomingeniør med speciale i software. Han har arbejdet i flere år med software på mange niveauer, fra embedded til server løsninger. Begge dele med web teknologi. Hans fokus er på at videreudvikle Speedadmin til nye markedskrav.

Mikkel Andersen Strojek - Software udvikler

Mikkel er systemudvikler med 10 års erfaring. Han har en AP i Computer Science & Software Development.

Mikkel kommer fra et softwarehus i Vejle, hvor han har arbejdet med administrationsløsninger til advokatbranchen, derudover har han udviklet systemer til speditionsbranchen.

Mikkels fokus er på udvikling af Speedadmin til nye markedskrav.

Robert Earle - UX Designer

Robert har en Bachelor i interaktionsdesign.

I tæt samarbejde med udviklerne fokuserer han på brugeroplevelsen, interaktionen og det visuelle design af Speedware-softwaren.

Hans rolle spænder fra omlægning af eksisterende funktioner til udviklingen af nye funktioner, for at give brugere i Speedadmin den bedste brugeroplevelse.